Shijo Eksperiencën e Rete Digitalb dhe Abonimeve Tona!

big-brother

Big Brother VIP

Shijo 4 muaj sezonin e plotë të Big Brother VIP 3 në 2 kanale të dedikuara të Digitalb, 24 orë në shtatë ditë të javës.

2,500.
00 Lne muaj

Mund të paguash me:

big-brotherbig-brother
big-brotherbig-brother

Eksploro Abonimet Tona.

Zgjidh magjinë e kanaleve të Digitalb kudo ku ndodhesh nëpermjet platformës Online, Satelitor apo
Tokësor. Zbulo paketat Fillestare, Familiare, Premium.

Channels
#BBVIP 1
#BBVIP 2

Big Brother VIP Falas

Në të gjitha platfromat tona Online TV (OTT), Satelitore apo Tokësore përfiton Big Brother VIP FALAS duke blere abonimin 12 mujor PREMIUM

24,900.
00Lne vit
satelitor

Abonim Digitalb Satelitor

Kudo ndodhesh nepër botë, me paketat e Digitalb satelitore, Fillestare, Familjare, Premium+ mund të kesh në shtëpinë të gjitha kanalet tona, edhe Big Brother VIP

890.
00Lne muaj
tokesor

Abonim Digitalb Tokësor

Kudo ndodhesh në Shqiperi, me paketat e Digitalb tokësore, Familjare, Premium+ mund të kesh në shtëpinë të gjitha kanalet tona, edhe Big Brother VIP

1,090.
00Lne muaj

Aplikacioni

Mund te shikosh deri në tre ekrane njëkohësisht:
TV Smart + 2 pajisje (tablet / smartphone)

1 Abonim - 3 Ekrane
Tablet
Televizion

Ne kujdesemi per Ju.

Pyetje Dhe Pergjigjet Me Te Shpeshta Qe Klientet Tane Bejne Dhe Pergjigjet Qe Ne Japim.